Kuka olen?

Minulle on lähivaikuttaminen tärkeää. Vastuunottaminen on etuoikeus.

Olen 53-vuotias DI, HHJ ja asiantuntijayrittäjä. Johtamiseen ja taloudenpitoon liittyvät kysymykset ovat tuttuja teemoja sekä teoriassa että käytännössä. Olen toiminut sekä yrityksissä että julkisella ja kolmannella sektorilla, ja ymmärrän erilaisten organisaatioiden johtamista. Opetan johtamista muutaman kurssin vuodessa Tampereen yliopistossa. Omat strategisen johtamisen jatko-opinnot syventävät ja laajentavat osaamistani. Juuri käyty Tampereen Kauppakamarin Hyväksytty Hallituksen jäsen -kurssi ja -tutkinto ovat antaneet lisänäkemystä erityisesti hallitustyöskentelyyn.

Olen aktiivinen kokoomuslainen kuntapoliitikko, ja ilokseni olenkin saanut lukuisia luottamustehtäviä, esimerkiksi Tampereen kaupunginvaltuuston 3. varavaltuutettu ja valtuustoryhmän jäsen, kaupunginhallituksen konsernijaoston jäsen, kaupunginhallituksen edustaja Tampereen Veden johtokunnassa sekä yhdyskuntalautakunnan varajäsen. Olen myös kokoomuksen Tampereen aluejärjestön hallituksessa sekä Pyynikin kokoomuksen puheenjohtaja.

Kestävät ratkaisut tehdään lähellä.

Olen tehnyt vapaaehtoistyötä Tampereen Pyrinnössä yli 10 vuotta, mm. hallituksen jäsenenä, jaostojohtokunnan puheenjohtajana sekä tukisäätiön hallituksen jäsenenä.

Olen luottamushenkilönä mukana Tampereen seurakuntayhtymän toiminnassa. Olen seurakuntayhtymän kirkkoneuvoston jäsen, kirkkovaltuuston jäsen sekä Harjun seurakuntaneuvoston jäsen. Tässä työskentelyssä minulle tärkeitä painotuksia ovat erityisesti heikko-osaisemmista huolehtiminen, yhdenvertaisuuden edistäminen ja kestävän kehityksen vaaliminen.

Perheeseeni kuuluu puoliso, kaksi aikuista lasta kumppaneineen, kolme koiraa ja islanninhevonen. Koirien kanssa harrastan agilitya ja rally-tokoa, ratsastusharrastukseeni kuuluvat jokaviikkoiset tunnit koulu- ja esteratsastuksen parissa sekä metsäretket oman islanninhevosen kanssa Vilppulan maisemissa. Kesällä vietämme aikaa myös Vilppulan-kesäkodissamme.

Katja ja Magni frá Kaakkola. Kuva: Hilkka Ylä-Pynnönen.