Pyrintöläinen-lehti teki jutun kaikista pyrintöläisistä ehdokkaista.

Julkaistu:

Katja Karintaus Tampereen Pyrinnössä

1. Taustasi Pyrinnössä, liittymisaika, toiminta?

Tampereen Pyrinnön hallituksen jäsen 2014 ->
Cheerleading-jaoston jaostojohtokunnan jäsen 2008 ->
Cheerleading-jaoston jaostojohtokunnan puheenjohtaja 2014 – 2020
Cheerleading-jaoston jaostojohtokunnan varapuheenjohtaja 2021 ->
 Tampereen Pyrinnön tukisäätiön hallituksen jäsen 

2. Mitä olet Pyrinnössä saanut?

Olen saanut iloa siitä, että olen voinut olla mukana rakentamassa nuoren ja kasvavan urheilulajin toimintaa perinteikkäässä urheiluseurassa. Aluksi cheerleading-jaostossa oli harrastajia muutamia kymmeniä, parhaimmillaan yli 800. Tällä hetkellä valmentajia taitaa olla enemmän kuin alussa harrastajia. Olen oppinut paljon, kun olemme yhdessä miettineet, miten toimintaa järjestetään laadukkaasti alati kasvavalle harrastajamäärälle. Minua palkitsee se, kun näen toiminnan kehittyvän ja tuottavan liikunnan iloa ja elämyksiä suurelle lasten ja nuorten joukolle. Huippu-urheilu ja kisamenestykset ovat sitten vielä plussana kaiken päälle.

Minua palkitsee se, kun näen toiminnan kehittyvän ja tuottavan liikunnan iloa ja elämyksiä suurelle lasten ja nuorten joukolle.


3. Mitä annat Pyrinnölle, jos tulet valituksi?

Vaalilauseeni on ”Kestävät ratkaisut tehdään lähellä”, ja keskeiset vaaliteemani ovat kaupungin elinvoimaisuuden kehittäminen, ympäristö ja ekologia sekä lasten ja nuorten harrastusmahdollisuudet. Nämä ovat arvoja, joita haluan edistää sekä omassa elämässäni että politiikassa. Yksityiselämässäni teen Pyrinnössä vapaaehtoistyötä lasten ja nuorten urheilun hyväksi. Politiikassa haluan muun muassa työskennellä sen eteen, että lasten ja nuorten harrastusmahdollisuudet kehittyvät. Tämä tarkoittaa esimerkiksi tarkoituksenmukaisia ja kohtuuhintaisia liikuntatiloja. Mielestäni jokaisella lapsella pitää olla mahdollisuus omaan harrastukseen.

Mielestäni jokaisella lapsella pitää olla mahdollisuus omaan harrastukseen.


4. Mitä muuta haluat sanoa?

Kuluvalla vaalikaudella olen mm. kaupunginvaltuuston varavaltuutettu ja valtuustoryhmän jäsen, elinvoima- ja osaamislautakunnan varapuheenjohtaja, yhdyskuntalautakunnan jäsen, Tampereen Veden johtokunnan jäsen ja Finnpark Oy:n hallituksen jäsen. Työskentelen asiantuntijayrittäjänä ja koulutukseltani olen diplomi-insinööri.

Vaaliteemoihini ja tekemisiini voit tutustua tarkemmin vaikkapa netissä ja somessa:

www.katjakarintaus.fi
Facebook: https://www.facebook.com/KatjaKarintausPoliitikko
Instagram: https://www.instagram.com/katjakarintaus/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/katja-karintaus-7a8a5a31/

Lisää julkaisuja

11.6.2021

Uusin vaaliesitteeni

Täältä voit ladata uusimman vaaliesitteeni!

19.5.2021

Katjamobiili liikenteessä!

Jokos olet bongannut vesivoimalla kulkevan Katjamobiilin Tampereella tai muualla?

19.5.2021

Kokoomusryhmän valtuustoaloite: Toteutetaan Tampereen malli terapiatakuusta

Kirjoituksemme terapiatakuun Tampereen mallista (AL 1.5.2021) jalostui kokoomusryhmän valtuustoaloitteeksi.